Gonzos Quest översyn

Gonzos Quest är Net Entertainments flagskepp när det gäller slots och det finns det goda skäl till. Redan när den lekfulla introvideon börjar så vet man att den här sloten kommer att vara annorlunda. Huvudkaraktären Gonzo är en conquistador på jakt efter den legendariska staden El Dorado. Slotens tema är Azstek och Inka symboler och det utspelar sig i SydAmerikas djungler. Vad som verkligen är innovativt med denna slot är det faktum att Gonzo står vid sidan av hjulen och interagerar med spelaren allteftersom du spelar, gör vinster och spelar bonusspel (särskilt rolig är Gonzos moonwalk dans).

Själva sloten består av 5 hjul och 20 vinstlinjer och fungerar på samma sätt som Da Vinci Diamonds, där symboler som ingår i vinnande kombinationer flyttas bort och ersätts med nya fräscha symboler. Då kan man få flera vinster under en och samma spin. Dessutom, då extra s.k ”laviner” (som spelet kallar dem) dyker upp, så åker multiplikatorn upp till 5x.

Myntvärdena varierar från €0,01 till €0,5 per spin. Det finns 5 olika nivåer att satsa på, vilket motsvarar det antal mynt du spelar för per linje.
Som vanligt med Net Entertainments slots så är layouten väldigt användarvänlig och den har alla de tillbehör som du kan förvänta dig från de mer etablerade speltillverkarna inom casinobranschen, t.ex en detaljerad layout på autospinens kontrolpanel och möjligheten att se vad din satsning faktiskt är i valuta istället för bara i myntformat.
Free Spins

Free Spins aktiveras när tre guldblock dyker upp från vänster till höger i slotens spelzon. När väl dessa dyker upp, så delas blocken och Gonzo springer genom ”Fritt Fall” zonen vilken har en lite annorlunda bakgrund i jämförelse med det vanliga spelet. Multiplikatorn startar på 3x men kan gå hela vägen upp till 15x om du får flera ”laviner” i rad. Här får man se prov på Gonzos roliga utspel med alltifrån vickande med kroppen till hans roliga moonwalk.
Special Symboler

Gonzos Quest har bara en specialsymbol, förutom fritt fall symbolen som är scatter, och det är frågetecknet som är wild. Den ersätter alla andra symboler inklusive scattersymbolen.

Gonzos Quest är ett bra exempel på vad som kan göras med hjälp då man tillämpar spelteknologi till online slots. Och tack vare Gonzos roliga utspel och interagerande med spelaren så blir denna slot något alldeles extra. Det är bra spelkänsla, med små vinster här och där för att hålla dig engagerad tills du når de större vinsterna och fritt fall spelet. Ett definitivt måste för slotsälskare.