blackjack

Black Jack och roulettesystem

Om du spelar på casino har du säkert hört talas om olika system som kan användas för att öka chanserna att vinna. Man hör berättelser om den ena som vunnit en förmögenhet med ett system, och den andra som varit lika lyckosam med ett helt annat system.

Den som inte är mycket insatt i spelets värld har svårt att förstå hur så olika system kan ge stora vinster, och vilket system man ska välja, om man ska försöka sig på ett spelsystem. Men, om du tittar lite närmare på de olika spelsystemen för roulette och black jack, kommer du att se att de bygger på olika principer.

Ett system kanske är utformat för att öka chansen till den stora vinsten, medan ett annat system är mer “säkerhetsbetonat” och istället minskar risken för stora förluster, eller ger många små vinster under en längre period. Vilket system som är lämpligast för just dig beror därför på vilken typ av spelare du är, och hur mycket du spelar. Det beror också på hur mycket pengar du är beredd att förlora och hur mycket du är beredd att satsa. För att välja ett system som passar dig och ditt spel, måste du därför först fundera på dessa saker, och sedan titta på de olika systemens huvudfunktioner.