Betsoft

En extra härlig och underhållande spelupplevelse gissar vi på att alla spelare någon gång i livet faktiskt vill vara med om. Om man som spelare känner att det inte riktigt räcker med de där slotarna, som i all sin enkelhet ändå levererar spelupplevelse, men saknar det där lilla extra som gör att spelet verkligen blir en upplevelse utöver det vanliga så ska man definitivt välja att prova ett spel från Betsoft. Med ett spel från Betsoft kommer du att få uppleva slotar i den finaste av 3D-varianter, vilket kommer ta ditt spelande till en helt ny nivå. Att ge ett mervärde till sina kunder och spelare är något som Betsoft är väldigt duktiga på och att då kunna ha ett spel från dem i sin arsenal är väldigt utmärkande och visar på att man bryr sig om spelvärde och upplevelse. Vi tänkte titta lite närmare på några av Betsofts mobilspel.

Om du vill prova på ett av de absolut bäst utvecklade spelen någonsin så måste du bara prova Under the bed. Det handlar om två syskon som tillsammans upptäcker vad det är för hemskheter som döljer sig i deras rum, och framför allt under sängen. Med ett gäng monster vid sin sida kommer de att hjälpa dig att vinna de stora slantarna, så du behöver definitivt inte vara lika rädd som syskonen är, snarare vill du gärna se monstren visa sig i flertal på de olika hjulen. Ett häftig slot men fantastiskt utseende som kommer att ge dig en grym spelupplevelse som räcker länge!

Nu erbjuder Betsoft även två populära spel som ToGo-version, alltså deras mobilversion som fungerar på iPhone/iPad, Windows-telefoner och självklart på Android. Under the Sea är det första spelet som nu finns för Android och andra mobiler. Det är en slot med 5 linjer och 30 hjul. Det andra spelet är Burn Blackjack, ett klassiskt spel i ny tappning.